Moduleo Moods

Chevron-plak PVC vloer-Moduleo Moods

Creëer de vloer die bij je past

 

Moduleo gaat een stap verder met de introductie van Moduleo® Moods, een creatieve studio waar je 10 creatieve en unieke formaten kunt combineren met een selectie steen- en houttexturen uit de  assortimenten Transform en Impress. Je creëert er meer dan 110 prachtige vloerdesigns mee, van klassiek elegant tot superdynamisch. Allemaal met de kwaliteit die je van Moduleo® gewend bent.

 

Nieuwe formaten creëren eindeloze mogelijkheden

De eerste groep speciale formaten zijn de Rectangulars: een groep planken gebaseerd op rechthoeken met een verhouding van 4 op 1 in een set bijpassende afmetingen. De rechthoekige planken zijn precies de helft, het dubbele of een derde van andere planken. Daardoor zijn een maximale flexibiliteit en compatibiliteit gegarandeerd om harmonieuze vloerpatronen te creëren.

 

 

 

 

 

 

De tweede groep speciale formaten zijn de geometrics: drie vormen die in elkaar passen in schuine hoeken om een familie van ingewikkelde en gewaagde kaleidoscopische patronen te creëren.

Installatie instructies

Moduleo® Moods-vloeren worden gelegd volgens de traditionele Dryback-methode. De tegels van speciaal formaat worden met een speciale lijm op een grondig voorbereid oppervlak gelijmd dat hard, droog en foutloos is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie