Inspiratie voor PVC vloer in kantoor of winkelruimte

PVC vloeren zijn een goede keuze bij projecten!

Vanwege het onderhoudsvriendelijke karakter van een PVC vloer is dit een ideale keuze voor een winkel of kantoor. PVC vloeren zijn er in zoveel kleuren en soorten, er zit ongetwijfeld een vloer tussen die u aanspreekt. Ons assortiment PVC vloeren wordt maandelijks uitgebreid.

Bij Mijn Vloertje verkopen we alleen PVC vloeren van zeer goede kwaliteit.

Onlangs hebben wij van Mijn Vloertje de vloeren gelegd voor Grand Café Karakter te Emmen. Samen met de eigenaar hebben we 4 kleuren uitgezocht van de Forbo Allura Wood PVC vloer. Deze kleuren hebben we gemixt en in wildverband gelegd in het Grand Café. Het resultaat mocht er zijn.

Wij staan altijd klaar om klanten te helpen en te adviseren over hun nieuwe vloer, vakwerk en maatwerk staan hierbij voorop.

Nog zo’n mooie PVC vloer in Emmen, bij de Telefoonstore hebben ze gekozen voor een pvc tegel met een betonlook motief. Ook erg mooi en strak.

IJssalon Toscane te Ommen is door Mijn Vloertje bekleed met een PVC tegel met een lichtgrijze bies.

TIP: kies bij projecten welke veel worden belopen, voor een PVC vloer met een minimale pu beschermlaag van 0,55mm en kies in ieder geval altijd voor een PVC vloer die qua look en stijl bij u of uw bedrijf past.

Geef een reactie