Hoe onderhoud ik mijn pvc vloer

PVC vloeren zijn tegenwoordig steeds populairder vanwege hun duurzaamheid en eenvoudige onderhoud. Als je een PVC vloer hebt, dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat deze er zo lang mogelijk mooi uit blijft zien. In deze blog geef ik je tips en advies over het onderhoud van jouw PVC vloer .

Ten eerste is het belangrijk om regelmatig te stofzuigen of te vegen om vuil en stof te verwijderen. Dit voorkomt dat er krassen en beschadigingen ontstaan op de vloer. Gebruik een zachte borstel of een stofzuiger met een zachte borstelkop om krassen te voorkomen.

Daarnaast is het aan te raden om de vloer regelmatig te dweilen met een mild schoonmaakmiddel dat geschikt is voor PVC vloeren. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, omdat deze de vloer kunnen beschadigen. James heeft speciale reinigingsmiddelen ontwikkeld die geschikt zijn voor PVC vloeren, zoals de James PVC reiniger.

Om hardnekkige vlekken te verwijderen, kun je een speciale vlek verwijderaar gebruiken die geschikt is voor PVC vloeren. Breng de vlek verwijderaar aan op een doek en wrijf voorzichtig over de vlek tot deze verdwijnt.

Tot slot is het belangrijk om de vloer te beschermen tegen krassen en beschadigingen door het plaatsen van viltjes onder meubels en het gebruik van deurmatten bij de ingangen. Zo voorkom je dat vuil en zand de vloer beschadigen.

Met deze tips en advies kun je jouw PVC vloer van James in optimale conditie houden en er nog jarenlang van genieten. Happy cleaning!

Geef een reactie