Mijn vloertje

een toegewijde partner in vloeroplossingen!

Stap binnen in de wereld van perfectie, persoonlijke aandacht en vakmanschap bij Mijn Vloertje. Wij bieden bijzondere vloeren en uitgebreide woninginrichting opties die elk huis omtoveren tot een sfeervol thuis. Of je nu op zoek bent naar de perfecte vloer, een sfeervol raamdecoratie of een stijlvolle badkamerinrichting – Mijn Vloertje is de plek waar jouw lifestyle weerspiegeld wordt in elk aspect van jouw woning. Hier is geen ruimte voor eenheidsworst, maar alleen voor unieke, afgestemde ontwerpen die het karakter van je woonruimte onderstrepen en versterken.

Voordat Mijn Vloertje het begrip werd waar het vandaag de dag voor staat, was de oprichter actief als project stoffeerder. Alhoewel hij passie had voor zijn werk, miste hij de erkenning en het gevoel van waardering. Dit zette hem aan het denken, en de pionier in hem begon te ontwaken. Hij besefte dat hij meer in zijn mars had en begon met een website genaamd mijnvloertje.

Deze eenvoudige, gebruiksvriendelijke website was het begin van zijn ondernemersreis. Gedreven door zijn sterke wens om de juiste adviezen en informatie over woninginrichting te geven, bouwde hij zijn bedrijf vanaf de grond op. Het was een kans om zijn klanten de persoonlijke aandacht te geven die hij vroeger miste. Van daaruit groeide zijn onderneming uit tot een bloeiende winkel, die synoniem is geworden met betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

Mijn Vloertje is geboren uit de passie om mensen te ondersteunen bij de volledige inrichting van hun woning. De essentie van onze missie en visie is gestoeld op het principe van eerlijk advies en bijzondere aandacht voor de individuele behoeften van elke klant. We streven ernaar om elke klant gelukkig te maken met hun producten en diensten door niet alleen vloeren te leveren en leggen, maar door een volledige grafische representatie van wat de klant werkelijk wil.

Mijn Vloertje gelooft dat elke klant een uniek verhaal heeft, dat goed begrepen moet worden om de perfecte inrichting voor hun woning te kunnen aanbieden. Wij zijn een bedrijf dat de tijd neemt om naar de klant te luisteren, verzamelen alle nodige informatie en stemmen deze af op een plan dat aansluit bij het beoogde visuele en functionele resultaat. Het succesvol bereiken van deze visie berust in het leveren van het juiste advies – passend, relevant en van hoge kwaliteit. Met de klant in het middelpunt handhaven we de principes van oprechte transparantie en integriteit. Bij Mijn Vloertje gaat het niet simpelweg om het sluiten van een deal of het maken van een verkoop; de tevredenheid van de klant gaat voor alles.

De sleutel tot de unieke service van Mijn Vloertje ligt niet alleen in onze grote aanbod aan vloeren, maar vooral in het uitgebreide en persoonlijke traject dat wij met onze klanten ingaan. Onze toewijding begint niet pas bij de verkoop van een product, maar start zodra jij als klant binnenstapt. Ons team heeft namelijk het doel om bij ieder project een uitgebalanceerde combinatie van professionaliteit en persoonlijke aandacht te bieden.

Dit betekent dat je niet alleen uit een breed spectrum aan vloeren kunt kiezen, maar dat dit traject begeleid wordt met eerlijk en accuraat advies. En dat advies stop niet na de aankoop. Eenmaal gekozen voor een vloer wordt ook de installatie daarvan verzorgd en krijg je uitleg en begeleiding bij het onderhoud. Mocht er tijdens dit gehele proces iets niet haalbaar of passend zijn, dan kiest Mijn Vloertje voor transparantie en zal je dit direct te horen krijgen.

Maar Mijn Vloertje gaat nog een stap verder. We nemen onze verantwoordelijkheid om de tijdgeest bij te houden serieus. Continu leren en ontwikkelen is daarbij onmisbaar. Door op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de woninginrichting sector, zijn we in staat om een hedendaags en fris assortiment aan te bieden én te adviseren met actuele kennis en inzicht.

Bij het einde van jouw zoektocht naar je perfecte vloer is Mijn Vloertje klaar om je op de best mogelijke manier te begeleiden. Ons doel? Jou met een tevreden gevoel afscheid laten nemen nadat we met expertise, hartelijkheid en aandacht jouw ideale vloer hebben gelegd. Ons team van professionals zorgt niet alleen voor een schitterende nieuwe vloer, maar ook voor een grondig en eerlijk advies op maat. Het stopt niet bij het leggen van de vloer. Het team geeft je ook alle nodige informatie voor het onderhouden van je vloer. Zo zorgen we ervoor dat jij de schoonheid en kwaliteit van je nieuwe vloer kan behouden, lang nadat de laatste plank is gelegd. Dus, of je nu een pvc vloer wil laten leggen, op zoek bent naar de perfecte tapijt of de nieuwste trends in vloerbekleding wilt ontdekken, kom dan vrijblijvend langs bij Mijn Vloertje. De gloednieuwe website maakt het nog makkelijker om het diverse aanbod te bekijken en je keuze te maken. Mijn Vloertje kijkt er naar uit om dit nieuwe digitale platform te delen, waarbij de klantvriendelijkheid en persoonlijke service centraal blijven staan. Mijn Vloertje investeert continu in hun diensten en in hun relaties met klanten, om elke vloerervaring een positief en memorabel moment te maken. We blijven leren, innoveren en ontwikkelen, zodat we altijd aan jouw verwachtingen kunnen voldoen – en deze zelfs overtreffen.